Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2020 Pazar

Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ün Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın burukluğunu yaşıyoruz. Ramazan-ı Şerifin rahmet ve bereketiyle nasiplendiğimiz günlerin ardından bir Bayrama daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Milli ve manevi hayatımızda Bayramlarımız gönül ve yüreklerimizin bütünleştiği, özlemlerin vuslatla nihayete erdiği kucaklaşma günleridir. 

Küresel ve yerel düzeyde her ülkeyi etkisi altına almış olan Koronavirüs salgını nedeniyle, bu yıl özlemlerimiz vuslatla nihayetlenmeyecek ama geleceğe dair umutlarımızı korumuş olacağız. Bu güne dek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği, sağlık personeli ve tüm kamu çalışanlarımızın fedakârca gayretleri ile hamdolsun Devletimiz salgınla mücadelede önemli bir mesafe almış durumdadır. Dünya çapında takdirle karşılanan salgınla mücadele süresince, Milletimizin feraset ve sabırla göstermiş olduğu dayanışma ruhu her türlü takdire şayandır. 

Bu vesileyle, Üniversitemizin kıymetli öğretim elamanları, idari personeli ve öğrencileri ile kendilerinin değerli aileleri başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularla tebrik eder, Yüce Mevla’dan bu Bayramın Ülkemize, Milletimize ve Âlem-i İslâm’a sağlık, huzur ve barış getirmesini niyaz ederim.


   Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK
Rektör                    


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube