Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2021 Pazartesi

2020 Yılı Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Yardım Kılavuzu

Üniversitemizin Değerli Öğretim Elemanları,

2020 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği başvuruları Hitit Üniversitesi Akademik Teşvik Takvimi çerçevesinde Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (UBYS) üzerinde 4 Ocak 2021 - 18 Ocak 2021 tarihleri arasında tamamlanmış ve başvurular yine bu takvim doğrultusunda 19-25 Ocak 2021 tarihleri arasında Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonları tarafından değerlendirilecektir.

Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonlarının başvuruları değerlendirme sürecinde faydalanmaları için aşağıdaki Yardım Kılavuzu hazırlanmıştır.

Konuyla ilgili teknik sorular Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Murat Doğan’a iletilebilir. (Tel Dahili:2022)

Üniversitemiz 2020 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi için tıklayınız.

2020 Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Yardım Kılavuzu için tıklayınız.

Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu Değerlendirme Tutanağı (2020) için tıklayınız.