Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2021 Pazartesi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları başlamıştır. Başvurular, online olarak http://intofficepanel.hitit.edu.tr/login?ReturnUrl=%2FHomePage adresinden yapılacaktır.

Sisteme hitit.edu.tr uzantılı öğrenci e-posta adresinizin Kullanıcı Adı ve Şifresi ile giriş yapabilirsiniz.

Online olarak yapılan başvuru ile beraber gerekli diğer belgelerin en son 28 Mart 2021 tarihine kadar başvuru sistemine yüklenmesi gerekmektedir.

Ulusal Ajansın Sık Sorulan Sorular ve Cevapları’nın (SSS) Versiyon 5 ve Versiyon 6’sını okumayı ihmal etmeyiniz.

Başvuruda İstenen Belgeler

1- Online Başvuru Formu

2- Öğrenci Belgesi

3- Transkript

Not: Pandemi nedeniyle başvurular online olarak alınacak olup, gerekli belgeleri başvuru sistemine yüklemeniz yeterli olacaktır. (Belgeleri ofise getirmenize gerek yoktur.)

Detaylı bilgi için www.erasmus.hitit.edu.tr

Formlar ve Belgeler: