Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2021 Perşembe

İlim Yayma Ödülleri

Türkiye’deki bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi, millî sorunlara çözüm üretebilecek imkân ve kabiliyetlerin geliştirilmesine öncü olacak evrensel nitelikteki bilimsel çalışmaları gerçekleştirenlerin onurlandırıldığı İlim Yayma Ödülleri bu yıl ikinci kez sahiplerini bulacaktır.

“Büyük Ödül”, “Sosyal Bilimler” ve “Mühendislik, Doğa ve Sağlık Bilimler” olmak üzere toplam üç kategoriden oluşan İlim Yayma Ödülleri’nde “Büyük Ödül” için 600 bin Türk Lirası, “Sosyal Bilimler” ile “Mühendislik, Doğa ve Sağlık Bilimleri” ödüllerinde her biri için 200 bin Türk Lirası olmak üzere seçilen çalışmaların sahiplerine toplam 1 milyon Türk Lirası değerinde ödül verilecektir.

Başvurular 31 Temmuz 2021 tarihine kadar devam etmekte olup, sonuçlar 2021 Aralık ayı içerisinde düzenlenecek olan törenle açıklanacaktır. Başvuru ve süreç detayları hakkında daha fazla bilgi “https://www.ilimyaymaodulleri.org” web sitesinde yer almaktadır. Başvuru yapmayı düşünen akademik personelimizin Teknoloji Transfer Ofisi ile irtibata geçmesi gerekmektedir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube