Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2021 Perşembe

TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Kapsamında Akademik Danışman - Öğrenci Eşleştirilmesi İçin Proje

TÜBİTAK, Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı”  2021 yılı 1. dönem çağrısı ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2021 yılı 2. dönem çağrısı programda yapılan güncellemelerle birlikte başvuruya açılmıştır. Yapılan güncellemeler kapsamında ilgili destek programlarına ön lisans öğrencileri de dâhil edilmiş olup, ön lisans ve lisans öğreniminin hazırlık sınıfları hariç her aşamasında başvuru yapabilme imkânı getirilmiştir.

21 Haziran 2021 tarihinde açılmış olan Programlara, son başvuru tarihi 30 Temmuz 2021 olarak belirtilmiştir. Destek Programları ile ilgili detaylara https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari adresinden ulaşılabilmektedir.

Üniversitemiz tarafından, ilgili Programlara başvuru sayısının arttırılması ve bölümünde öğrencisi olmayan akademik personel için akademik danışman-öğrenci eşleştirilmesi yapılması planlanmaktadır. Bu kapsamda, araştırma projesi yapacak ön lisans ve lisans öğrencilerinin desteklenmesi amacıyla projede akademik danışman olarak görev almak isteyen ve öğrenci eşleştirilmesine ihtiyaç duyan öğretim elemanlarının 30 Haziran 2021 tarihine kadar  http://form.hitit.edu.tr/formGoster/6R3D5M6P20216235Z2D5F2U adresinden çalışma alanlarını belirten veri girişini yapmaları gerekmektedir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube