Yayınlanma Tarihi: 07 Aralık 2022 Çarşamba

Öğrencilerimize Erasmus+ Gençlik Hareketliliği Kapsamında Yurtdışı Fırsatı

Teknoloji Transfer Ofisimiz tarafından stratejik hedeflerimiz doğrultusunda öğrencilerimizin farklı kültürleri deneyimlemeleri, dil becerilerini geliştirmeleri ve kariyer yolculuklarına katkı sağlamak amacıyla 2023 yılında da yurtdışı proje etkinlikleri devam ediyor.

Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında üniversitemizin ortak olarak yer aldığı ve 7 farklı ülkeden (Türkiye, Almanya, Hollanda, Macaristan, Hırvatistan, Letonya ve Estonya) katılımcıların bulunacağı KA152 Gençlik Değişim projesinin etkinlikleri 17-25 Ocak 2023 tarihleri arasında Frankfurt/Almanya’da gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, ilgili etkinliklere üniversitemizi temsil etmek üzere 5 öğrencimizin (ön lisans, lisans, lisansüstü fark etmeksizin) masrafları proje bütçesinden karşılanmak üzere katılım sağlaması planlanmaktadır.

Katılımcıların seçiminde TÜBİTAK 2209 A-B projelerinde görev almış olmaları ve İngilizce konuşma seviyeleri dikkate alınarak öncelik verilecektir.  Son başvuru tarihi 15 Aralık 2022 olup projeye katılmak isteyen öğrencilerimizin
buraya tıklayarak kayıt yaptırması gerekmektedir.

Sorularınız için “tto@hitit.edu.tr”  e-posta adresi veya “0364 219 28 77” numaralı telefon üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Kayıt Linki:https://forms.gle/aUDN2r3vcZVWRR9E8


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube