Yayınlanma Tarihi: 02 Mart 2022 Çarşamba

Öğrenim Ücretleri

Çevrimiçi Kayıt Linki

UYARILAR

1. Spor Bilimleri Fakültesi'nde okutulan Antrenörlük veya Beden Eğitimi ve Eğitimi bölümlerini ve Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi'nde okutulan Müzik ve Resim bölümlerini seçecek adayların, mülakatlardan önce ilgili alanda yetkinliklerini ortaya koydukları özgeçmişlerini Uluslararası Ofise sunmaları gerekmektedir.

2. Uluslararası öğrenci kabulü için başvurular çevrimiçi ve ücretsizdir. Ancak tüm başvuru sahiplerinin başvuruya devam etmek için 40 USD ÇEVRİMİÇİ ORYANTASYON ÜCRETİ ödemeleri gerekmektedir. Hitit Üniversitesi'nin herhangi bir kişi, kurum veya kuruluşla (Eğitim kurumu, danışmanlık firması vb.) anlaşması yoktur.

Hiçbir adaydan ön kayıt sırasında üniversitemizin resmi hesabına yapılacak olan öğrenim ücreti ödemesi dışında herhangi bir ücret talep edilmemektedir, bu nedenle hiç kimseye ücret ödemeyin!

Üniversitemizin adını kullanarak para talebinde bulunan kişileri başvuru, yerleştirme ve kayıt işlemleri için lütfen akredite etmeyiniz!

APPLICATIONS FOR INTERNATIONAL STUDENT FOR ACADEMIC YEAR 2022-2023

THE TIMETABLE FOR APPLICATION AND ADMISSION

First Online Application

February 28- March 27, 2022

Announcement of Results

April 01, 2022

Preliminary Registration Dates

April, 04-15, 2022

Final Registration Dates

September 05-23, 2022

Who can apply?

Who can notapply?

Required Documents for Application

Detailed Application Timetable

Quotas

Tuition Fees

Online Application Link

Contact Information

WARNINGS

1. Candidates who will choose the Coaching or Physical Training and Education departments taught at the Faculty of Sports Sciences and Music and Painting taught at the Fine Arts and Architecture Faculty, must submit a CV regarding their related backgrounds before the interviews.

2. Applications for international student admission are online and free of charge. However, all applicants are required to pay a 40 USD ONLINE ORIENTATIOM FEE in order to proceed for application. Hitit University does not have an agreement with any person, institution or organization (Education institution, consulting firm etc.). No fee is required from any candidate other than the tuition fee payment to be made to the official account of our university at the time of preliminary enrollment, so do not pay any fees to anyone! Please do not accredit the people who request money by using the name of our university for the application, placement and enrollment procedures!