Yayınlanma Tarihi: 05 Nisan 2023 Çarşamba

Hitit Üniversitesi “STEM for ALL” Projesi İçin Katılımcı Öğrenci Başvurusu

Üniversitemizin Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında yürütücülüğünü yaptığı “STEM for ALL” projesinin etkinlikleri 2-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilecektir. Projede, farklı ülkelerden gençlerin bir araya gelmesi, STEM çalışma alanlarına; özellikle mühendislik, BİT ve ileri dijital teknoloji alanlarına yönelimlerin teşvik edilmesi, bu farkındalığın yaygınlaştırılmasına dair çalışmalarda bulunulması planlanmaktadır. Proje etkinliklerinde Türkiye, İspanya, İtalya, Macaristan, Romanya ve Letonya olmak üzere 6 farklı ülkeden katılımcılar yer alacaktır. Üniversitemizi temsilen 7 öğrencimizin proje faaliyetlerine katılması planlanmaktadır.

Projeye katılan öğrencilerimize Youth Pass sertifikaları verilecektir. Projede katılımcı olarak yer almak isteyen öğrencilerimizin 15 Nisan 2023 tarihine kadar Katılımcı Formu’nu (https://forms.gle/85KH1hg8ufdXgT2X9) doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir.