Daha önce kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumlarından almış ve başarmış olduğu derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerin Ders Kayıtları süresince (22 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında) başvurularını Öğrenci İşlerinden alacakları matbu dilekçe ile yapmaları gerekmektedir. Daha sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
İlgili öğrencilere duyurulur.
NOT 1- Muafiyet talebi reddedilen derslere, ders içeriği ve kredilerinde değişiklik olmadığı sürece bir daha muafiyet talebinde bulunulamaz.
NOT 2- Almış ve başarmış olduğu derslerden muafiyet dilekçesi vermek için daha önce kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunu bitirmiş olmak veya kaydının silinmiş olması gerekmektedir.
NOT 3-Muafiyet Raporlarına itiraz süresi ilan tarihinden itibaren en geç 3 (üç) iş günü içinde yapılmalıdır.
Dekanlık