• Tarhana Çorba (197 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Etli Nohut (350 Kal)
  • Cacık (131 Kal)
  • Toplam (1014 Kal)
  • Toyga Çorba (160 Kal)
  • Kıyma Sote (450 Kal)
  • Makarna (332 Kal)
  • Puding (245 Kal)
  • Toplam (1187 Kal)
  • Sebze Çorba (165 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Hasan Paşa Köfte (375 Kal)
  • Şekerpare (366 Kal)
  • Toplam (1242 Kal)
  • Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Tavuk Pirzola (380 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (930 Kal)
  • Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Kabak Dolma (247 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Toplam (1006 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Fırın Tavuk Kanat (437 Kal)
  • Soslu Makarna (350 Kal)
  • Muz (98 Kal)
  • Toplam (1025 Kal)
  • Domates Çorba (161 Kal)
  • Orman Kebab (536 Kal)
  • şehriyeli pirinç pilavı (340 Kal)
  • Kadayıf (410 Kal)
  • Toplam (1447 Kal)
  • Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Mevsim Salata (98 Kal)
  • Toplam (895 Kal)
  • Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Patlıcan Musakka (450 Kal)
  • Cacık (131 Kal)
  • Toplam (1100 Kal)
  • Yeşil Mercimek Çorba (187 Kal)
  • İzmir Köfte (466 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Toplam (1150 Kal)

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube