• Sebze Çorba (165 Kal)
  • Makarna (332 Kal)
  • Tavuk Taleks (300 Kal)
  • Karışık Hoşaf (107 Kal)
  • Toplam (904 Kal)
  • Yayla Çorba (148 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Çoban Kavurma (518 Kal)
  • Puding (245 Kal)
  • Toplam (1202 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Patlıcan Musakka (450 Kal)
  • Cacık (131 Kal)
  • Toplam (1057 Kal)
  • Domates Çorba (161 Kal)
  • Akdeniz Usulu Ispanak (276 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Karpuz (60 Kal)
  • Toplam (918 Kal)
  • Kremalı Mantar Çorba (180 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Bezelye (163 Kal)
  • Kadayıf (410 Kal)
  • Toplam (1044 Kal)
  • Soğuk Çorba (148 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Tavuk Kavurma (400 Kal)
  • Çoban Salata (98 Kal)
  • Toplam (982 Kal)
  • Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Ali Nazik Kebabı (407 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Karpuz (60 Kal)
  • Toplam (1058 Kal)
  • Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Ankara Tava (300 Kal)
  • Karışık Kızartma (350 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Toplam (1001 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Makarna (332 Kal)
  • Sebzeli İçli Köfte (233 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (781 Kal)
  • Kremalı Mantar Çorba (180 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Baklava (424 Kal)
  • Toplam (1231 Kal)

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube