• Yeşil Mercimek Çorba (187 Kal)
  • Balık (Levrek) (291 Kal)
  • Barbunya Pilaki (332 Kal)
  • İrmik Helva (528 Kal)
  • Toplam (1338 Kal)
  • ÖZEL MENÜ (0 Kal)
  • Toplam (0 Kal)
  • Havuç Çorba (146 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Kivi (122 Kal)
  • Toplam (895 Kal)
  • Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Tavuk Kavurma (400 Kal)
  • Muz (98 Kal)
  • Toplam (1017 Kal)
  • Sebze Çorba (165 Kal)
  • Tas Kebab (450 Kal)
  • Keşkek (392 Kal)
  • Sütlaç (347 Kal)
  • Toplam (1354 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Fırın Çupra (240 Kal)
  • Kuru Fasülye Piyaz (163 Kal)
  • Tulumba (680 Kal)
  • Toplam (1223 Kal)
  • Düğün Çorba (125 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Patates Oturtma (400 Kal)
  • Komposto (200 Kal)
  • Toplam (1016 Kal)

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube