• Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Patlıcan Kebab (450 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Toplam (1124 Kal)
  • Yayla Çorba (148 Kal)
  • Ankara Tava (300 Kal)
  • Zey. Taze Fasülye (328 Kal)
  • Mandalina (100 Kal)
  • Toplam (876 Kal)
  • Yeşil Mercimek Çorba (187 Kal)
  • Nohutlu Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Sebzeli Misket köfte (239 Kal)
  • Karışık Komposto (200 Kal)
  • Toplam (962 Kal)
  • Şehriye Çorba (135 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Muz (98 Kal)
  • Toplam (905 Kal)
  • Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Fırın Tavuk Kanat (437 Kal)
  • Yoğ. Karnıbahar Kızartma (300 Kal)
  • Toplam (1211 Kal)
  • Tarhana Çorba (197 Kal)
  • Akdeniz Usulu Ispanak (276 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Toplam (1062 Kal)
  • Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Patates Oturtma (400 Kal)
  • Mevsim Salata (98 Kal)
  • Toplam (1004 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Tas Kebab (450 Kal)
  • Keşkek (392 Kal)
  • Şekerpare (366 Kal)
  • Toplam (1348 Kal)

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube