• Şehriye Çorba (135 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Etli Bezelye (163 Kal)
  • Portakal (69 Kal)
  • Toplam (703 Kal)
  • Yeşil Mercimek Çorba (187 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Tavuk Kavurma (400 Kal)
  • Mevsim Salata (98 Kal)
  • Toplam (976 Kal)
  • Havuç Çorba (146 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Hasan Paşa Köfte (375 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (933 Kal)
  • Mercimek Çorba (183 Kal)
  • Z. Yağlı Pırasa (60 Kal)
  • Balık (Levrek) (291 Kal)
  • Kadayıf (410 Kal)
  • Toplam (944 Kal)
  • Yayla Çorba (148 Kal)
  • Tas Kebab (450 Kal)
  • Keşkek (392 Kal)
  • Yoğ. Karnıbahar Kızartma (300 Kal)
  • Toplam (1290 Kal)
  • Havuç Çorba (146 Kal)
  • Bulgur Pilavı (291 Kal)
  • Etli Kuru Fasülye (336 Kal)
  • Baklava (424 Kal)
  • Toplam (1197 Kal)
  • Kremalı Mantar Çorba (180 Kal)
  • Tavuk Sinitzel (400 Kal)
  • Makarna (332 Kal)
  • Ayran (76 Kal)
  • Toplam (988 Kal)
  • Tavuk Suyu Çorba (170 Kal)
  • Pirinç Pilavı (336 Kal)
  • Karnıyarık (191 Kal)
  • Yoğurt (168 Kal)
  • Toplam (865 Kal)
  • Ezogelin Çorba (140 Kal)
  • Fırın Çupra (240 Kal)
  • Beşamalli Patates (300 Kal)
  • Mevsim Salata (98 Kal)
  • Toplam (778 Kal)
  • Yeşil Mercimek Çorba (187 Kal)
  • Elbasan Tava (295 Kal)
  • Su Böreği (421 Kal)
  • Portakal (69 Kal)
  • Toplam (972 Kal)

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube