Yayınlanma Tarihi: 06 Aralık 2012 Perşembe

Maaş Promosyonu İhalesi ve Sonucu

Üniversitemiz maaş promosyonu ihalesi, 26 Kasım 2012 tarihinde davet edilen yedi bankadan altı banka’nın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. 750 personel için üç yıl süre ile ilgili mevzuatlar kapsamında maaş ödemelerinin banka aracılığıyla ödenmesi karşılığında 1.365.000 TL  ile en yüksek teklif T. Halk Bankası tarafından verilmiştir. Daha sonra yapılan protokol ile T. Halk Bankası bu bedelin tamamını peşin olarak Ocak 2013 ayında tek seferde Üniversitemiz personeline ödeyecektir. Protokol 01 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe girecek ve üç yıl geçerli olacaktır.

Bundan önce yapılan protokolde 400 personel için 365.000 TL ye anlaşma yapılmıştı. Bu süre içerisinde % 87,5 oranında personel sayısında artış olmasına rağmen, sağlanan promosyon miktarında ise yaklaşık % 294 oranında ciddi bir artış gerçekleştirilmiş oldu.