Yemek Listesi

  • 16 Ocak 2019
  • Kremalı Mantar Çorba 180 Kal
  • Püreli Dalyan Köfte 674 Kal
  • Bulgur Pilavı 291 Kal
  • Ayran 76 Kal
  • Toplam: 1221 Kal
  • 17 Ocak 2019
  • Şehriye Çorba 135 Kal
  • Balık Alabalık 250 Kal
  • Kuru Fasülye Piyaz 163 Kal
  • İrmik Helva 528 Kal
  • Toplam: 1076 Kal
  • 18 Ocak 2019
  • Mercimek Çorba 183 Kal
  • Etli Bezelye 163 Kal
  • Bulgur Pilavı 291 Kal
  • Şekerpare 366 Kal
  • Toplam: 1003 Kal
  • 21 Ocak 2019
  • Dügün Çorba 179 Kal
  • Etli Kuru Fasülye 336 Kal
  • Bulgur Pilavı 291 Kal
  • Turşu 115 Kal
  • Toplam: 921 Kal
  • 22 Ocak 2019
  • Fırın Tavuk Kanat 380 Kal
  • Ezogelin Çorba 140 Kal
  • Nohutlu Pirinç Pilavı 336 Kal
  • Ayran 76 Kal
  • Toplam: 932 Kal
  • 23 Ocak 2019
  • Sebze Çorba 165 Kal
  • İzmir Köfte 466 Kal
  • Bulgur Pilavı 291 Kal
  • Muz 98 Kal
  • Toplam: 1020 Kal
  • 24 Ocak 2019
  • Mercimek Çorba 183 Kal
  • Balık Hamsi 180 Kal
  • Tahin Helva 516 Kal
  • Zey.Barbunya 179 Kal
  • Toplam: 1058 Kal
  • 25 Ocak 2019
  • Tarhana Çorba 197 Kal
  • Akdeniz Usulu Ispanak 276 Kal
  • Makarna 332 Kal
  • Yoğurt 168 Kal
  • Toplam: 973 Kal
  • 28 Ocak 2019
  • Havuç Çorba 146 Kal
  • Etli Nohut 350 Kal
  • Pirinç Pilavı 336 Kal
  • Muz 98 Kal
  • Toplam: 930 Kal
  • 29 Ocak 2019
  • Tarhana Çorba 197 Kal
  • Tavuk Kavurma 400 Kal
  • Bulgur Pilavı 291 Kal
  • Karışık Komposto 200 Kal
  • Toplam: 1088 Kal
  • 30 Ocak 2019
  • Mercimek Çorba 183 Kal
  • Kuru Köfte + Piyaz 370 Kal
  • Su Böreği 421 Kal
  • Ayran 76 Kal
  • Toplam: 1050 Kal
  • 31 Ocak 2019
  • Çatal Aşı Çorba 161 Kal
  • Balık Somon 240 Kal
  • Beşamalli Patates 300 Kal
  • Kadayıf 410 Kal
  • Toplam: 1111 Kal
  • 01 Şubat 2019
  • Abant Çorba 200 Kal
  • Püreli Kebab 674 Kal
  • şehriyeli pirinç pilavı 340 Kal
  • Portakal 69 Kal
  • Toplam: 1283 Kal
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü
Kuzey Kampüsü Çevre Yolu Bulvarı 19030 Çorum / TÜRKİYE