Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2012 Salı

Üniversitemiz Altıncı Yılını Coşkulu Bir Kutlamayla Geride Bıraktı

Üniversitemizin kuruluşunun 6. yıldönümünü 17 Mart 2012 tarihinde büyük bir coşku, sevinç ve gururla kutladık. Daima daha iyisini yakalama ilkemiz doğrultusunda,  6. yılda gelmiş olduğumuz noktanın mimarları olan;  bilgi birikim ve deneyimiyle verdikleri özverili katkılarından dolayı tüm değerli akademisyenlerimize,  fedakârca çalışan kıymetli idari personelimize, dinamizm kaynağımız sevgili öğrencilerimize ve her zaman desteklerini arkamızda hissettiğimiz gönüldaşlarımıza en içten duygularla teşekkür ediyorum.

Ayrıca gerek kutlamamıza katılıp bizimle bu coşkuyu paylaşan ve gerekse yoğun programları nedeniyle katılamayıp, gönülleri bizimle olan tüm dostlarımıza da içtenlikle teşekkür ediyor, bundan sonraki tüm sevinçlerimizde, gururlarımızda ve faaliyetlerimizde onlarla birlikte olmayı diliyor, bu vesileyle yakaladığımız yüksek sinerjiye katkılarından dolayı tüm paydaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Reha Metin ALKAN