Türkiye İnovasyon Haftası

18 Kasım 13

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri, iş adamları, üniversiteler ile ar-ge ve inovasyon alanında uzmanların katılımıyla düzenlenen, yurtiçi ve yurtdışından öğrenci-araştırmacı ve sanayicilerin bir araya geldiği Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerinin ikincisi 28-29-30 Kasım 2013 tarihlerinde ICC, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Etkinlikler kapsamında, yükseköğretim kurumlarımız ve öğrenciler tarafından inovasyona dayalı proje ve ürünler sergilenmekte, konuyla ilgili konferans ve çalıştaylar düzenlenmektedir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiler www.turkiyeinovasyonhaftasi.com adresinde yer almaktadır.