Çorum Devlet Tiyatrosu'nda "Bülbül Susturulduğunda" İsimli Oyun Sahnelenecektir

22 Aralık 14

BÜLBÜL SUSTURULDUĞUNDA

İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

Yazan: RAJA SHEHADEH | Oyunlaştıran: DAVİD GREİG Çeviren: HAKAN SİLAHSIZOĞLU | Yöneten: ÖZGÜR YALIM

1 PERDE

Yıl 2002, İsrail ordusu, Filistin’in Batı Şeria bölgesini bir kez daha işgal etmiştir. Ramallah kenti, bombalanmakta, İsrail askerlerinin şiddet uygulamaları altında kıvranmaktadır. Uzun süreli bir sokağa çıkma yasağı vardır. Filistinli yazar, hukukçu ve insan hakları savunucusu Raja Shehadeh evinde, tek başına mahsur kalmıştır. Bu ağır süreç boyunca, günlük yaşantısını sürdürme savaşı vermekte ve günlük tutmaktadır. Oyunumuz, bu gerçek günlüklerden oluşmaktadır.

26 Aralık 2014  CUMA        SAAT:20.00

27 Aralık 2014 CUMARTESİ        SAAT:    14:00     ---    20.00

BİLETLER ÇORUM DEVLET TİYATROSU GİŞESİNDE SATIŞA SUNULMUŞTUR

TAM BİLET : 5.00 TL  ÖĞRENCİ : 3.00 TL