Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2015 Pazar

“Boş Sandalye” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelenecektir

Üniversitemiz ile Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Lojistik Şube Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Polis Memuru Burhan Efteli'nin yazıp yönettiği, Üniversitemiz Tiyatro Kulübü öğrencilerinin sahneye koyduğu “Boş Sandalye” adlı tiyatro oyunu 23-24 Mart 2015 tarihlerinde Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda 5 kez sahnelenecektir.

Günümüz gençlerinin aileleri ve toplumla yaşadığı sıkıntıların yanında kitap sevgisini de vermeye çalışan oyunun gündüz gösterimleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Çorum Merkezde bulunan liselerdeki öğrenciler için sahnelenecek olup 23 Mart 2015 Pazartesi günü saat 19.30’da sahnelenecek olan oyuna Üniversitemiz personeli ve tüm Çorum halkı davetlidir.