Lisansüstü Programlarımıza 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Belirlendi

28 Ağustos 15

Üniversitemiz bünyesindeki Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerimize 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde lisansüstü programlara alınacak adayların sınav sonuçları belirlenmiş olup, kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarımızın listesi ve kesin kayıt işlemlerine yönelik açıklamalar ilgili enstitülerimizin web adreslerinde yayımlanmıştır.

Sosyal Bilimleri Enstitüsü bünyesinde alınacak lisansüstü öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde alınacak lisansüstü öğrencilerin listesi için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ