Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimizin e-Kayıt Süreleri Sona Eriyor

04 Ağustos 15

Üniversitemizi yeni kazanan ve kayıtlarını e-Devlet kapısından elektronik ortamda yapmak isteyen öğrencilerimiz için kayıt süresi 05 Ağustos 2015  Çarşamba günü saat 17.30’da sona erecektir.  Bu tarihe kadar https://www.turkiye.gov.tradresinden e-Devlet şifreleri ile kayıtlarını yaptıramayan öğrencilerimiz, 07 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen Üniversitemize gelerek kesin kayıtlarını yapabileceklerdir. Elektronik ortamda kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri ile ilgili olarak Üniversitemize ayrıca gelmelerine gerek bulunmamaktadır.

Yüz yüze kayıtlar, Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük binası içerisindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılmaktadır. Belirtilen süreye kadar kaydını yaptırmayan öğrenciler, kayıt hakkını kaybedeceklerdir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Yeni öğrencilerimiz için kayıtla ilgili detaylı bilgi ve güncel duyurular için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ