Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavları Görevli Onay İptal İşlemleri

09 Ocak 20

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde dört oturum halinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavında görev tercihinde bulunup, görevli ataması yapılan akademik ve idari personelimizin bu görevlerine ilişkin Onay-İptal işlemleri 13.01.2020 tarihinde saat 17:00' da sona erecektir. Belirlenen süreler içinde kabul edilmeyen görev(ler)iniz AÖF tarafından otomatik olarak iptal edilmektedir. Sınavda görevli ataması yapılan personele önemle duyurulur. Değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Çorum Sınav Koordinatörlüğü