Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı İlanı

"Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği"  hükümleri uyarınca Üniversitemiz idari personeline yönelik yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yazılı sınavı Mersin Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol gereği Mersin Üniversitesi Ölçme Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖDUAM) tarafından 18.02.2024 tarihinde Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinde yapılacaktır.

 İlan edilen kadrolar için belirlenen başvuru süresinin son günü itibarıyla aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı farklı unvanlı kadrolardan sadece biri için sınav uygulama kılavuzunda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir.

 Başvuru Tarihi    : 08 - 15 Aralık 2023
 Başvuru Yeri       : Personel Dairesi Başkanlığı

Başvuru Formu bilgisayar ortamında doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Çıktısı alındıktan sonra ıslak imzalı bir şekilde kapalı zarf içinde (zarfın üzerinde başvuran kişinin adı soyadı ve unvanı yer alması gerekmektedir.) başvuru dilekçesi ekinde teslim edilecektir.

Not: 1. Başkanlığımız web sayfasında yer alan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı hakkındaki tüm duyurular kurum personeline tebliğ edilmiş sayılacaktır.
2. Başvurusu kabul edilen adaylar sınav takviminde belirtilen tarihler arasında 1.000,00 TL (Türk Lirası) sınav başvuru ücretini TR47 0001 2009 3120 0004 0004 06 IBAN numarasına yatıracaklardır.
3. Ayrıca başvurusu kabul edilen adayların sınav giriş belgelerini üretebilmesi için kurumsal mail adresleri veya gmail uzantılı mail adresleri ile https://forms.gle/LD2Zbysi491mxoBb7 linkindeki adrese giriş yaparak karşılarına çıkacak olan online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube