KPSS 2023/2 Dönemi Yerleştirme Sonucu Üniversitemize Atanmaya Hak Kazanan Adayların Dikkatine

Üniversitemiz memur kadrolarına KPSS 2023/2 dönemi yerleştirme sonuçlarına göre atanmaya hak kazanan adayların 10 – 26 Ocak 2024 tarihleri arasında aşağıda belirtilen evraklar ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru Yeri:   Hitit Üniversitesi Rektörlüğü
                          Personel Dairesi Başkanlığı
                          Çevre Yolu Bulvarı No: 10 (Kuzey Kampüsü)
                                                                                   ÇORUM
Detaylı Bilgi İçin Tel : 0 (364) 219 20 98 / 2099 / 2100

İstenen Evraklar:
-6 Adet Vesikalık Fotoğraf
-Yerleşim Yeri Belgesi (E-devletten alınan kare kodlu belgeler kabul edilir)
-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-devletten alınan kare kodlu belgeler kabul edilir)
-Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
-Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacak sağlık raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut engelinin ve akıl hastalığının bulunmadığı belirtilmelidir.)
- Adli Sicil Kaydı ( e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı)
-Askerliğini Yapanlar için Terhis Belgesi, Tecilli Durumda Olanlar İçin Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için Askerlik Şubesinden veya e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı.)
-Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı)
-Diploma veya Mezuniyet Belgesi (E-devletten alınan kare kodlu belgeler kabul edilir)
-Daha önce Kamu Kurumlarında Çalışılmış ise Hizmet Belgesi (E-devletten alınabilir.)
-Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası ya da Öğrenimi sırasında Bilgisayar Dersi Aldığını Gösteren Transkript.
-G Sınıfı Ehliyet (Şoför kadrosu için)
Not: Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.