Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2012 Çarşamba

İİBF Personeli Hizmet İçi Eğitimi Tamamlayarak Belge Almaya Hak Kazandı

“Kamu Hizmetinin Kalitesi ve Standardının Yükseltilmesi Projesi” kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim sonunda yapılan sınav sonucuna göre başarı belgesi ve katılım belgesi almaya hak kazananlara belgeleri teslim edildi.

Projede, İİBF akademik personellerinden  Doç. Dr. Ahmet ÖZALP, Yrd. Doç. Dr. Metin UÇAR, Yrd. Doç. Dr. Metin SAĞLAM, Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞCI, Yrd. Doç. Dr. Nur ŞAT, Öğr. Gör. Dr. Erginbay UĞURLU, Öğr. Gör. M. Oya YAĞCI, gönüllü olarak eğitim vermişti.

Projenin yürütücüleri Yrd.Doç.Dr. Nur ŞAT ve Yrd.Doç.Dr. Eşref Savaş BAŞCI’nın da hazır bulunduğu törende İİBF Dekan Vekili Prof.Dr. Gülen ELMAS ARSLAN başarılı personele belgelerini teslim etti.