Üniversitemiz İİBF Öğrencisi Umut Barış ARSLAN Üniversitelerarası Taek-wondo Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü Oldu

20 Nisan 12

Ordu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Üniversitelerarası Taek-wondo Türkiye Şampiyonası, erkeklerde 43 bayanlarda 35 Üniversite ve toplamda 248 sporcunun katılımı ile 10-12 Nisan 2012 tarihleri arasında Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor YüksekokuluÖğr.Gör.Aydoğan SOYGÜDEN yönetiminde ve 1. Sınıf öğrencisi Antrenör Fatih SALTAN sorumluluğunda, Üniversitemiz sporcuları Elif ORAL ve NurDilek DELİGÖZ’ün katıldığı turnuvada, 58 kiloda Üniversitemiz İ.İ.B.F öğrencisi Umut Barış ARSLAN kilosunda Türkiye 3’üncüsü oldu.

Üniversitemiz İ.İ.B.F. Öğrencisi Umut Barış ARSLAN Üniversitelerarası Taek-wondo Şampiyonası’nda Tü