25 Aralık 13
Üniversitemiz Bayan Voleybol Takımı 1. Ligde

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Amasya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol 1. Lige Yükselme Müsabakaları’nda bütün maçlarını namağlup tamamlayan Üniversitemiz Bayan Voleybol Takımı büyük bir başarı göstererek 1. Lige yükseldi.

Yer aldığı A grubunda Erciyes Üniversitesini 3-0, Cumhuriyet Üniversitesini 3-0 ve Ordu Üniversitesini 3-0'lık skorlarla mağlup ederek grubunu lider olarak tamamlayan Bayan Voleybol Takımımız, Grup müsabakaları sonunda yarı finalde Sinop Üniversitesi’ni de 3-0 yenerek finale yükseldi.

24 Aralık 2013 Salı günü Amasya Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında daha önce grupta 3-0 mağlup ettiği Cumhuriyet Üniversitesi karşısında 3-1'lik galibiyet sonucunda şampiyon olarak 1. lige yükselme başarısını gösterdi.