Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. İlk Toplantısını Yaptı

10 Haziran 13

Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.'nin ilk Yönetim Kurulu toplantısı 08/06/2013 tarihinde, saat 1000’da Üniversitemiz Senato Salonu'nda yapıldı.

Çorum Valisi Sabri Başköy Başkanlığındaki toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, ÇOSİAD Başkanı Bülent Karadayı, OSB Müdürü Yaşar Şahin, Doç. Dr. İrfan Kurtbaş ve Yrd. Doç. Dr. S. Fevzi Özeren katıldı.

Teknokent toplantısında, yönetim kuruluna seçilen üyelerin görev dağılımları belirlenerek  Teknokent Genel Müdürlüğü görevine Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrfan Kurtbaş’ın atanmasına karar verildi. Ayrıca toplantıda Çorum Teknokent’e ait imar planlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayına sunulması hususları ile diğer gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.’nin İlk Toplantısını Yaptı
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü