Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2014 Çarşamba

Rektörümüzden Türksat A.Ş.’ye Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türksat A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof.Dr. Ensar Gül’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bilgi ve iletişim teknolojileri ile uydu ve kablo ağı üzerinden hizmetler veren Türksat’ın ülkemizin teknolojik değişim ve gelişimine öncülük ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, yakın zamanda faaliyete geçecek olan ve üniversite-sanayi işbirliği noktasında büyük bir rol üstlenecek olan Teknokent’imizde ortak çalışmalar yapılabileceğini ifade ederek,  Merkez Laboratuvarımızın da yakın zaman içerisinde faaliyete geçeceğini ifade etti.

Bilgi ve iletişim hizmetleri ile uydu teknolojilerinde bölgesinde lider, dünyada önde gelen bir kurum olmak amacıyla çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Türksat A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül de ülkelerin kalkınmasında Ar-Ge tabanlı çalışmaların önemine değinerek gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Türksat A.Ş. Hukuk Müşavirliği görevine atanan hemşehrimiz Mehmet Çerikçi’yi de ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlimizin yetiştirdiği hemşehrilerimizin uluslararası arenada faaliyet göseteren kurumlarda görev yapmasının çok sevindirici olduğu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Çerikçi’ye görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hukuk Müşaviri Mehmet Çerikçi, bir Çorumlu olarak Hitit Üniversitesinin evrensel ölçülerde çalışmalar yapıyor olmasının gurur verici olduğunu vurgulayarak Rektör Prof.Dr. Alkan’a teşekkür etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube