Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2015 Perşembe

Rektörümüzden TOKİ Başkanlığına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, geçen hafta lansmanı yapılan Hitit TOKİ Konutlarının yapılmasına verdikleri desteklerinden dolayı TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’a teşekkür etti.  

Üniversitemiz ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Çorum Belediye Başkanlığının iş birliği çerçevesinde yapılan çalışmalar sonucu  (2+1) 64 adet, (3+1) 112 adet ve (4+1) 144 adet olmak üzere toplam 320 adet konutun yapılmasının uygun görüldüğünü bildiren  Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, akademik ve idari personelimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu söz konusu konutlara ilişkin revize satış bilgileri alternatif ödeme önerilerini içerecek şekilde yenilendiğini açıkladı.

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ise özgün bir proje yapmak istediklerini, her türlü desteği ve kolaylığı Üniversitemize sağlayacaklarını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ziyaretlerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ile devam etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, TOKİ Konutlarının mimariden kaliteye, üretimden iletişime, geniş bir yelpazede el birliği ve samimi bir çaba ile yürütülen çalışmalarında, TOKİ’nin kurumsal kimliğini ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirdiğini, ülkemiz konut sektörünün, sosyal ve ekonomik boyutta yüksek katma değer yaratan öncü kuruluşu olduğunu sözlerine ekleyerek Ayhan Karaca’nın TOKİ Konutlarının tahsisinden başlayıp her aşamasında yakından ilgiyle takip ettiğini ve gayretlerinden ötürü hemşehrimize ilimiz ve Üniversitemiz adına teşekkür etti. 

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca da projenin en kısa sürede başlaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Karaca, yapılacak olan Hitit Konutlarının ilimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını dileyerek Prof. Dr. Alkan’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube