Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği’nden Rektörümüze Ziyaret

06 Aralık 15
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği’nden Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilcisi Feridun Batan, Teşkilat Başkanı Sami Ağırcan ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Vakfın çalışmalarından ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler veren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Feridun Batan, vakfın çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalışmalarını yürüttüğünü belirtti.

Toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, Üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin, STK’larla yakın diyalog içerisinde hareket etmesini çok önemsediklerini dile getirerek ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’ne teşekkür etti.