Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2015 Perşembe

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış Rektörümüzü Ziyaret Etti

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Tıp Fakültemiz başta olmak üzere Üniversitemizin tüm birimlerinin ilimiz açısından büyük önem arz ettiğini ifade ederek her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile pek çok ortak işbirliği oluşturulduğunu ve bunların artarak devam edeceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemizin afiliasyon sonrası uyum içerisinde yürütülen başarılı çalışmalarla çok hızlı yol kat ettiğini belirterek bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.