Yayınlanma Tarihi: 04 Haziran 2015 Perşembe

Rektörümüze ÇESOB’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ve Başkan Vekili Recep Gür Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversite-sanayi iş birliğinin en güzel örneklerinden birinin Çorum’da yaşandığını belirten ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın ikinci kez atanmasında duydukları memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizdeki hızlı gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini dile getirdi.

ÇESOB Başkanı Kılıç “Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Rektör beyin Çorum ve Üniversitemiz adına yaptığı çalışmaların ilimizin değerlerine değer kattığını ve Hitit Üniversitesinin Çorum’un nazar boncuğu olduğunu ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin her bileşeni ile Üniversitemizin yanında olduğunu belirterek bu birlikte hareketin, üniversite-sanayi iş birliğini “üniversite-sektör” iş birliğine dönüştürdüğünü ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ÇESOB ile Üniversitemizin pek çok somut çıktıları olan projeye imza attığını belirtti. Büyük bir azimle çalışmalarını yürüten Üniversitemizin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerjiyle nitel ve nicel olarak geliştiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden ve Üniversitemize sağladığı desteklerden dolayı ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a ve Başkanvekili Recep Gür’e teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube