Anadolu Gençlik Derneği’nden Rektörümüze Ziyaret

13 Mart 16
Anadolu Gençlik Derneği’nden Rektörümüze Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı Bekir Uyanık ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ortak çalışmalar kapsamında yapılabilecek projelerin görüşüldüğü ziyarette Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı Bekir Uyanık, Üniversitemizin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla ilimize ve bölgemize büyük bir katma değer sağladığını ifade ederek Üniversitemizle ortak projeler yapmak istediklerini söyledi ve hafta sonu Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na giren öğrencilere başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi olarak ilimizin tüm paydaşlarıyla ortak çalışmalar yürütmeyi ve Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini tüm ilgililerle paylaşmayı çok önemsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, toplum yararına hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara Üniversitemizin kapılarının açık olduğunu belirterek Anadolu Gençlik Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü