Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2017 Salı

TEGV Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çorum Öğrenim Birimi Yöneticisi Serpil Çetin ile birim gönüllüleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

TEGV olarak gerçekleştirmiş oldukları çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Çorum Öğrenim Birimi Yöneticisi Serpil Çetin, Üniversitemizin yapmış olduğu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ederek üniversitemiz öğrencilerini vakfın gönüllü çalışmalarına katılmalarını beklediğini sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Hitit Üniversitesi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürütmekten son derece mutlu olduklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı TEGV Çorum Öğrenim Birimine teşekkürlerini iletti.