Rektörümüzden Boğazkale Belediye Başkanı Tangazoğlu’na Ziyaret

27 Nisan 17
Rektörümüzden Boğazkale Belediye Başkanı Tangazoğlu’na Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin ilçelerimizdeki tüm kurumlarımızla yakın bir iş birliği içerisinde olduğunu ifade ederek Boğazkale’deki Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimizin, ilçenin ve bölgenin bilinmeyen yönlerinin ortaya çıkarılması ve tanıtımının yapılması adına çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Üniversitemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu da Boğazkale Belediyesi olarak başta Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi olmak üzere Üniversitemizin tüm birimlerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.