17 Nisan 18
Üniversitemizin Lise Tanıtım Etkinlikleri Başladı

Üniversitemiz,  Lise Tanıtım Etkinlikleri kapsamında Çorum Sungurlu’da eğitim gören lise 12. sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Tanıtım etkinliklerine Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Abdullah Çolak, Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Bilici,  Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Karatay ile Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Selin Altıntaş katıldı.

Tanıtım etkinliklerinde, tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemizin tanıtım videosu, öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.

Video gösteriminin ardından öğretim üyelerimiz tarafından Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine, Çorum merkez ve ilçelerde eğitim gören liselerde devam edilecek.