ÇEKVA’dan Rektörümüze Ziyaret

03 Temmuz 18
ÇEKVA’dan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Genel Müdürü Erdal Karslı, Çorum Şube Müdürü Ahmet Güngör ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Önümüzdeki sene için yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı ziyarette Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Genel Müdürü Erdal Karslı, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler vererek Üniversitemizde okuyan öğrencilere bursların verilmesi konusunda özen gösterdiklerini ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla çalışmaların devam ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da burs destekleriyle öğrencilerimizin geleceklerine katkı sağlanmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu ile Üniversitemizin diğer diğer fakülte ya da MYO’larında eğitim gören öğrencilerimize destek ve katkılarından dolayı başta ÇEKVA Vakıf Başkanı ve Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik olmak üzere tüm ÇEKVA yönetimine ve hayırseverlere teşekkür etti.