Yayınlanma Tarihi: 05 Aralık 2023 Salı

Hittite Journal of Science and Engineering, DOAJ İndeksine Kabul Edildi

Hitit Üniversitesinin TRDİZİN, EBSCO Applied Science & Technology gibi önemli dizinlerde taranan Mühendislik Bilimleri alanındaki hakemli dergisi Hittite Journal of Science and Engineering, DOAJ (Directory of Open Access Journals) indeksine kabul edildi.

2014 yılından bu yana yayın hayatına devam eden Hittite Journal of Science and Engineering, ulusal ve uluslararası alandaki gelişimini sürdürüyor.

Mühendislik Bilimleri alanında çalışmalara bilimsel ve akademik katkı sunmayı misyon edinen Hittite Journal of Science and Engineering, özgün makaleler kabul ederek yayın hayatına devam ediyor.

Belirli alanlardan özgün makaleler kabul edilecek

Editoryal ekip tarafından Hittite Journal of Science and Engineering için geliştirme çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda “Emerging Science Citation Index (ESCI)”, “Science Citation Index Expanded (SCI-E) ve” Scopus Veri Tabanı”nda yer almayı hedefleyen dergide belirli alanlardan özgün makaleler kabul edilecek.

Hayata geçirilen geliştirme çalışmaları ile Mühendislik, Bilgisayar Bilimleri, Gıda Bilimi ve Teknolojisi ve Malzeme Bilimi alanlarından makaleler dergide yer alabilecek.

Rektör Prof. Dr. Öztürk’ten Teşekkür

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, derginin önümüzdeki süreçte daha da iyi konumlara geleceğine inandığını ifade ederek başarılarından dolayı dergide aktif olarak görev yapan editoryal ekibe teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube