Yayınlanma Tarihi: 24 Temmuz 2023 Pazartesi

Hitit Üniversitesi, Aday Öğrencilerle Buluşmaya İstanbul’da Devam Etti

Hitit Üniversitesi, İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda aday öğrenciler, aileler ve rehber öğretmenlerle buluştu.

İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda Hitit Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü. Hitit Üniversitesi bünyesindeki bölüm ve programlar ile öğrencilere sunulan imkanların anlatıldığı eğitim fuarında; Hitit Üniversitesi ve Çorum’a dair merak edilenler cevaplandırıldı.

Fuarda; Hitit Üniversitesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Erhan Çetin, Öğr. Gör. Dr. Halil İbrahim Eğilmez, Arş. Gör. Leyla Erat Ocak, Arş. Gör. Ahu Pınar Turan ve İletişim Ofisi personeli Deniz Ural tarafından eğitim kalitesi, barınma, kariyer ve Çorum hakkında bilgilendirmeler yapıldı.