Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2011 Çarşamba

Yeni Anti-Virüs Yazılımı Güncellemesi

Üniversitemizin Değerli Akademik ve İdari Personeli,

Üniversitemiz akademik ve idari personelinin kurumsal bilgisayarlarında kullandıkları anti-virüs yazılımının lisans süresi dolmuş olup Rektörlüğümüzce 3 yıllık kullanım hakkına sahip yeni anti-virüs yazılımı alımı yapılmıştır.

Bilgisayarlar üzerinde kurulu eski Eset Nod32 anti-virüs yazılımının (eski anti-virüs kaldırma şifresi: AnTi_hitit_2009) kaldırılması ve yeni anti-virüs yazılımının ftp://79.123.184.43 (ftp sunucuya bağlantı için kullanıcı adı: hititantivirus - şifresi: hititantivirus2011) adresinden indirilerek kurulması gerekmektedir.

Anti-virüs yazılımının kurulumu için hazırlanan yardım dosyası EK'te bilginize sunulmuştur. Daha fazla bilgi ve yardım için Bilgi İşlem Daire Başkanlığının 219 19 45 numaralı telefonuna ve bidb@hitit.edu.tr e-posta adresine başvuru yapabilirsiniz.

Formlar ve Belgeler:

Antivirus Yazılımı Kurulum Yardım