Yayınlanma Tarihi: 02 Temmuz 2012 Pazartesi

AÖF Sınavında Görev Almak İsteyen Akademik ve İdari Personelin Yapacağı İşlemler

2012-2013 öğretim yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri sınavlarında tüm ödemeler yasal mevzuat gereği görevlilerin IBAN’larına yapılacaktır. IBAN’ı sistemde olmayan hiçbir görevliye sınavda görev verilemeyecektir. Bu nedenle görevlilerin IBAN’larının Anadolu Üniversitesi Görevli İşlem Sistemine  (http://sinav.anadolu.edu.tr/augis)   girişleri gerçekleştirilecektir. IBAN’ların sisteme girilmesi sürecinde Koordinatörlüğümüz, sınav yapılan binaların yetkilileri ve sınavda görev almak isteyenlerin yerine getirmeleri gereken adımlar vardır.

 Sınavlarda görev almak isteyen personelin yapacağı işlemler:

  • Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesinde kayıtlı (T.C. Kimlik Numarası ve diğer bilgileri var olan) görevliler Anadolu Üniversitesi Görevli İşlem Sistemi web sitesinden (http://sinav.anadolu.edu.tr/augis) “Yeni Üyelik” girişi yaparak IBAN dahil istenilen bilgilerini doğru olarak sisteme gireceklerdir.
     
  •  Sistemimizde kayıtlı olmayan ancak sınavlarımızda görev almak isteyen personel ise öncelikle Bina Üst Yetkilisine başvurarak (Fakülte/Yüksekokul Sekreterleri-ÖSYM Bürosu), sisteme kaydının yapılmasını sağlamalıdır. Kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Görevli İşlem Sistemi web sitesinden (http://sinav.anadolu.edu.tr/augis) “Yeni Üyelik” girişi yaparak IBAN dahil istenilen bilgilerini doğru olarak sisteme gireceklerdir. Bu işlemlerin 10 Temmuz 2012 Salı günü mesai saati bitimine kadar tamamlanması gerekmektedir.
     
  • IBAN numarasının sisteme girilmesiyle ilgili ayrıntılı bilgi için Yetkililere ve görev almak isteyen personele hitaben yazılmış dökümünü alacağınız (Fakülte/Yüksekokul Sekreterleri-ÖSYM Bürosundan bilgi alınabilir)  yazılarımızı incelemeniz önemlidir. Bu süreçte görevlilerden ve bina/kurumlardan gelebilecek her türlü sorunuzda lütfen bize danışmaktan çekinmeyiniz. Sınavın gerçekleştirilmesinden sonra gecikmeye yol açmadan tüm görevlilerimize ödemelerini gerçekleştirmeyi planladığımız yeni ödeme sistemimizin ilk adımı olan IBAN’ların toplanmasında her zaman olduğu gibi bize gerekli desteği vereceğinize inanıyor ve teşekkür ediyoruz.
     

Saygılarımızla.

ÇORUM AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube