Yayınlanma Tarihi: 23 Ağustos 2012 Perşembe

Taziye Mesajı

Şırnak’ta askerlerimizi taşıyan minibüsün virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucu Çorum’lu hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Ali DOĞAN, İlahiyat Fakültemiz idari personelinden Tekniker Halil TATAR'ın damadı Jandarma Uzman Çavuş Aziz ORMAN ile 7 Mehmetçiğimiz ve 1 köy korucusu şehit olmuştur. 22.08.2012 tarihinde ise Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Bağlar ve Zorgeçit köyleri arasında teröristlerin askeri konvoya yönelik mayınlı saldırısında hemşehrimiz Uzman Çavuş Soner ÖZDEMİR’in ve 5 Mehmetçiğimizin şehit olması hepimizi derinden yaralamıştır.

En değerli varlıklarını mukaddes vatanımız için feda eden ailelerimizin acılarını yürekten paylaştığımızı belirtir, Milletimizi ve İlimizi derinden sarsan, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı bölücü terör örgütünün düzenlediği bu hain saldırılarda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, Şehit ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ