Yayınlanma Tarihi: 22 Ekim 2013 Salı

GAU’dan Üniversitemiz Öğrencileri ve Akademik Personellerine İngilizce Dil Desteği

Girne Amerikan Üniversitesi ile imzalanan Akademik İşbirliği Protokolü çerçevesinde Üniversitemiz öğrencileri ve akademik personellerine İngilizce Dil Desteği

Üniversitemizin,  Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) ile kısa bir süre önce imzaladığı akademik işbirliği protokolü kapsamında, GAU tarafından öğrencilerimiz ve akademik personelimize İngilizce seviyelerini etkili ve hızlı bir şekilde artırabilecekleri ve aynı zamanda orada yaşayarak İngiliz/Amerikan Kültürünü deneyimleyebilecekleri İngilizce Dil Kursu olanakları sunulmaktadır:

İngilizce Dil Akademisi  (Girne Amerikan Üniversitesi Canterbury Kampüsü – İngiltere)

Girne Amerikan Üniversitesi, Canterbury Kampüsü İngiltere Akademik Tanıma Bilgi Merkezi (NARIC) tarafından tanınan ve İngiliz Akreditasyon Konseyi (BAC)  tarafından İngilizce Hazırlık, Lisans ve Yüksek Lisans programları akredite edilmiş bir üniversitedir.

Canterbury Hazırlık Okulu’nda öğrencilerin dönemlik (4 ay) İngilizce kursuna devam etmeleri mümkündür. Bunun yanısıra, talebe bağlı olarak öğrenciler ve akademik personel için kısa dönemli kurslar da düzenlenebilecektir.

İngilizce Dil Akademisi   (Dulles Üniversitesi – Amerika)

ABD merkezli Dulles Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi'nin bağlı bulunduğu bir üniversitesidir. DU, öğrencilerini bugünün yükselen global iş ve teknoloji trendlerine ayak uyduracak yoğunluk ve anlayışla hazırlayacak ve eğitecek Lisans & Yüksek Lisans programları sunan seçkin bir kurumdur. Dulles Üniversitesi, Washington-DC'nin ticaret ve siyasi ağının tam merkezinde yer almaktadır. Üniversite, bölgedeki birçok iş ve teknoloji kuruluşlarının yanı sıra; Dünya Bankası, Uluslararası Para Fonu, Uluslararası Finans Kurumu ve benzeri kuruluşların yıllık toplantı ve seminerlerini yansıtacak İngilizce dil kullanımının farklı karışımını içeren programlar sunmaktadır.

DU-Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce Dil Akademisi, İngilizce Eğitim veren üniversitelerin Lisans & Yüksek Lisans programlarına girecek olan öğrenci adaylarına kişisel ve profesyonel hedeflerine ulaşabilmelerini sağlayacak; onları rekabet ortamında üst sıralara taşıyacak ve yılda 4 kez (güz, kış, bahar, yaz) olmak üzere 8 haftalık İngilizce Dil Kursları sunmaktadır.

Programlar:

  • General English Programme (Genel İngilizce Programı)
     
  • ESP (English for Specific Purposes) Language Courses (Özel alanlar için İngilizce kursları)
     
  • Cambridge ESOL, TOEFL, IELTS sınavlarına hazırlık programları
     
  • Conversation Classes (Konuşma Sınıfları)

Formlar ve Belgeler:

Kurs ücretleri ve konaklama alternatifleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube