Yayınlanma Tarihi: 03 Ekim 2013 Perşembe

Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne Atama

17 Eylül 2013 tarih ve 28768 sayılı Resmi Gazete Kararı ile kurulan Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Çağıran Kendirli atandı.

Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Amaçları:

  • Üniversitenin ilgili birimlerinin işbirliği ile yurt içinde ve yurt dışında kadın ve aile sorunlarıyla ilgili her alanda araştırma yapmak, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak ve eğitime yönelik faaliyetlerde bulunmak.
     
  • Kadın ve aile çalışmaları alanında oluşturulan teorik ve metodolojik konular hakkında gerekli bilgiyi sağlamak, geliştirmek ve yaygınlaştırmak.
     
  • Merkezin, kadın ve aile konularıyla ilgili çalışmalarda işbirliği yapabileceği noktalarda disiplinler arası araştırmalar yapmak, daha önce yapılmış olan çalışmaları değerlendirip, çözüm önerileri sağlamak.
     
  • Kadın ve aile ile ilgili akademik alanda her türlü bilgi üretimini ve paylaşımını sağlayıp, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak; çözüm üretmek, sorunları çözüme yönelik ve iyileştirici projeler hazırlayıp geliştirmek.

İlgili yönetmelik için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube