Yayınlanma Tarihi: 02 Aralık 2013 Pazartesi

Rektörümüzün “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı

Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek hepimizin temel görevidir. Bu bilinçten hareketle Üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrencilerimizin; akademik, fiziksel ve sosyal yaşamlarını kolaylaştıracak biçimde öğretim programlarını düzenlemek, devam ettikleri eğitim ortamını daha uygun hale getirmek, araç gereç temin etmek, özel ders materyalleri hazırlamak, engellilere uygun eğitim, araştırma ve barındırma ortamlarını düzenlemek amacıyla özverili bir şekilde çalışan Üniversitemiz, kurumsal olarak bünyesinde oluşturduğu Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ile de konulara daha profesyonel yaklaşmakta, Üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrencilerimize daha teknik,  daha sosyal destekler vermektedir.

Hitit Üniversitesi olarak engelli bireylerimizle işbirliği içerisinde hareket ederek engelli bireylerin toplumsal hayatta varlık göstermelerine, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerine destek olmak ve çalışmalarına ortak olmak gayretindeyiz.

Yetenekleriyle üreten bireyler olarak toplumda hak ettikleri yerleri alan engelli bireylerimizin tüm engellerinin kalkması dileğiyle “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam dilerim.

 

Prof. Dr. Reha Metin Alkan

Rektör                

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube