Yayınlanma Tarihi: 20 Mayıs 2013 Pazartesi

Ozulu ve Erkoç Üniversitemiz Etkinliklerine Katılıyor

Üniversitemiz tarafından 23-25 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan “II. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri” etkinlikleri kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından iki söyleşi programı planlanmıştır.

Söyleşiler, Çorum’un yetiştirdiği güzide değerlerden Eğitimci- Yazar Abdulkadir OZULU ve Eğitimci- Yazar Ethem ERKOÇ’un katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Sayın Abdulkadir OZULU “Olmayan Yerde Edebiyat Öğretmenliği Yaptım” başlığını taşıyan sohbet programıyla 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 15.00-16.00 saatleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda Üniversitemiz mensupları, öğrencileri ve halkımızla bir araya gelecektir.

Sayın Ethem ERKOÇ’u edebiyatseverlerle buluşturacak “Yazı ve Kitap Üzerine Bir Söyleşi” başlıklı söyleşi ise 24 Mayıs 2013 Cuma günü saat 11.00-12.00 saatleri arasında yine Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacaktır.

Etkinliklere, Üniversitemizden ve Şehrimizden konuya ilgi duyan herkes davetlidir.