Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2014 Salı

2013 - Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı

2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı: Adaylardan Yeniden Tercih Alınması

ÖSYM tarafından yapılacak 2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına yerleştirme işlemleri için 28 Kasım - 6 Aralık 2013 tarihleri arasında adaylardan tercihleri alınmıştır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları ile ilgili olarak, 16 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu ile 21 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nda yeni kararlar alınmış, mevcut alanlara yeni alanlar dâhil edilerek kontenjanlar yeniden düzenlenmiştir.

Programlara yerleştirme için adaylardan yeniden tercihleri alınacaktır. Adaylar tercihlerini 23-27 Ocak 2014 tarihleri arasında elektronik ortamda yapacaklardır. 28 Kasım-6 Aralık 2013 tarihleri arasında tercih yapan adaylar istedikleri takdirde tercihlerinde değişiklik yapabileceklerdir.

2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Tercih Kılavuzu, 16 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu ile 21 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nda alınan kararlar doğrultusunda güncellenmiştir.

Adaylar tercihlerini, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM’nin https://tercih.osym.gov.tr İnternet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi uzatılmayacaktır.

Bu amaçla hazırlanan kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Yerleştirme için tercih yapacak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

2013-Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Tercih Kılavuzu (23.01.2014)

ÖSYM İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Instagram Twitter Facebook Youtube
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Uluslararası Ofis