Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma

Sabancı Vakfı 2014 Toplumsal Gelişme Hibe Programı

Sabancı Vakfı, Türkiye’de kadın, genç ve engellilerin temel sorunları ve ihtiyaçlarını yakından inceleyerek, bu kapsamdaki ve özellikle çifte dezavantajlı kitlelerin eşit fırsatlara sahip olmaları ve topluma aktif olarak katılımları için Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında, 3 temel konudan en az birine değinen projeleri destekleyecektir. T.C. yasalarına göre kurulmuş ve Türkiye’de yerleşik dernekler, vakıflar, kooperatifler, üniversiteler proje başvurusunda bulunabilir ve yalnızca ortaklıkları bulunan projelere destek verilecektir.

1.Toplumsal Adalet: Kadın, genç ve engellilere yönelik ayrımcılığa ve fırsat eşitliğinin önündeki engelleri kaldırmaya yönelik çalışmaları kapsar.

2.Ekonomik Katılım: Kadın, genç ve engellilerin ekonomik hayata katılımı önündeki engellerin kaldırılması için potansiyel çözümleri kapsar

3.Toplumsal Katılım:   Toplumsal hayatın dışında kalmış kadın, genç ve engellilerin toplumsal katılımını teşvik edecek çalışmaları kapsar.

Destek Miktarı: En az 40.000 TL. / En fazla 250.000 TL.  Proje Süresi: En fazla 12 ay

Son Başvuru Tarihi: 21 Şubat 2014 Saat : 17:00

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ

Instagram Twitter Facebook Youtube
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Uluslararası Ofis