Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2014 Çarşamba

Öğrenci Konseyi Temsilciliği Seçimi ve Aday Listesi

Üniversitemizde 2014-2016 yıllarını kapsayan ve iki yıllığına olmak üzere Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği çerçevesinde Enstitüler de Anabilim Dalı, Fakülte ve Yüksekokullarda Bölüm, Meslek Yüksekokullarda Program öğrenci temsilciliği seçimi için başvuran ve başvurusu kabul edilen adayların listesi ekte belirtilmiştir.

Bölüm/Program/Anabilim Dalı/Ana Sanat Dalı Aday listesi için tıklayınız.

Öğrenci Temsilcisi Seçimi ilgili eğitim birimlerinde yapılacaktır.

1. Tur (En az %60 katılım)

22 Ekim 2014 Çarşamba

10:00 – 18:00

2. Tur (En az %50 katılım)

23 Ekim 2014 Perşembe

10:00 – 18:00

3. Tur (Katılım Sayısı Aranmaz)

24 Ekim 2014 Cuma

10:00 – 18:00

1- Seçimler ilgili eğitim birimlerinde yapılacaktır.

2- Öğrenci Temsilciliği Seçimi oy verme işlemlerinde, aday isimlerinin alfabetik sırasına göre hazırlanan birleşik oy pusulası kullanılacaktır.

3- Seçimde Bölüm/Program/Anabilim Dalı/Ana Sanat Dalı kayıtlı ve öğrenim hakkı olan öğrenciler oy kullanabilir.

4- Seçimde öğrenci kimlik kartı veya resimli öğrenci belgesi ile oy kullanılabilir.

5- Başvuru şartlarını sağlamadığı Aday Listesi ilanından sonra tespit edilenler birim seçim komisyonunca adaylıkları iptal edilir ve aday olarak seçime katılamazlar.