Yayınlanma Tarihi: 08 Ekim 2014 Çarşamba

Pedagojik Formasyon 4. Sınıf (Uzatmalılar Dahil) Öğrencileri İçin Kesin Kayıt İşlemleri

2014-2015 eğitim öğretim yılı için YÖK tarafından Hitit Üniversitesine verilen Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kontenjanla başvuran Üniversitemizin 4. sınıfında veya uzatmalı olarak okuyan öğrenciler Amasya Üniversitesi'nin internet adresinde yer alan  Kesin Kayıt Başvuru Dilekçesini   doldurarak istenilen belgelerle birlikte Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine 10.10.2014 Cuma saat 17:00'a kadar kesin kayıt yaptırabilirler. İlan edilen zaman diliminde kesin kayıt yapmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
Kesin Kayıt Başvuru Koşulları, Kesin Kayıt Başvuru Dilekçesi ve Kesin Kayıt için istenilen diğer belgeler hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.