Yayınlanma Tarihi: 04 Şubat 2014 Salı

TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışları 2014 Başvuru Dönemi Başladı

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından Elektromobil, Formula G ve Hidromobil kategorilerinde düzenlenecek olan Alternatif Enerjili Araç Yarışları başvuru dönemi başladı.

11-17 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonun yarış yeri daha sonra ilan edilecektir.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan batarya elektrik enerjili araçların yarışacağı Elektromobil kategorisine başvuran tüm takımlara hazırlık ve yol desteği verilecektir. 2014 yılında son defa düzenlenmesi planlanan Güneş Enerjili Araç Yarışları – Formula G başvuruları için hazırlık desteği verilmeyecektir, sadece yol desteği verilecektir.

Yarışlara başvuru yapmak için;

• Bir üniversite bünyesinde akademik danışman sorumluluğunda çalışıyor olmak,

• Yol/hazırlık desteğinin yatırılacağı Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı/Mali Hizmetler Dairesi kamu hesabını belirtmek,

• Başvuru belgelerini (başvuru/ön değerlendirme formu ve destek taahütnamesi) istenen formatta, belirtilen son tarihe kadar tarafımıza göndermek gerekmektedir.

• Başvuru ve Ön Değerlendirme Formu için tıklayın.

• Destek Taahütnamesi için tıklayın.

Başvuru ve Ön Değerlendirme Formu eksiksiz olarak doldurularak en son 3 Mart 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar formula@tubitak.gov.tr adresine e-posta yoluyla, Destek Taahütnamesinin ıslak imzalı olarak en son 3 Mart 2014 Pazartesi günü aşağıdaki adrese ulaştırılacak şekilde posta/kargo yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

Belirtilen tarihte teslim edilmeyen, evrak ve ıslak imza eksiği bulunan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Posta ve kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İletişim Bilgileri:

TÜBİTAK Ek Hizmet Binası

Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı

Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü

Akay Caddesi No: 6

Bakanlıklar/ ANKARA

Tel: +90 312 298 95 21

Faks: +90 312 467 32 46

Başvuru ve teknik kurallar ile ilgili sorularınız için http://forum.tubitak.gov.tr/

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ