Yayınlanma Tarihi: 24 Mart 2014 Pazartesi

Yabancı Dil Sınavına İlişkin Bilgiler

Sınav %75 yazılı + %25 sözlü (speaking) şeklinde yapılacaktır.

Hem yazılı hem de sözlü sınava gelirken Öğrenci kimliği getirilmesi gerekmektedir. Öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Yazılı Sınav:

25.03.2014 Salı günü saat 10:00-12.00 saatleri arasında Rektörlük Binası  1. Katta bulunan sınıfta  yapılacaktır.

Sözlü Sınav (Speaking):

25.03.2014 Salı günü saat 14:00 – 17: 00 saatleri arasında Rektörlük Binası  1. Katta bulunan sınıfta  yapılacaktır. Belirtilen saatlerden farklı saatlerde gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

NOT:

1.      Erasmus Öğrenci adaylarının Erasmus Yabancı Dil Sınavından (Yazılı + Sözlü) en az 40 puan almaları gerekmektedir.

2.       Akademik Not Ortalaması lisans için 2,20 ve yüksek lisans için 2,50 nin altında olan öğrenciler değerlendirmeye alınmamıştır.

Formlar ve Belgeler:

LLP/ERASMUS Öğrenci Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavına Katılacak Öğrenci Listesi İçin Tıklayın